Bij onze manege werken verschillende gediplomeerde instructeurs. Hieronder stellen zij zich aan je voor:

(Deze pagina wordt nog aangevuld.)

Hallo allemaal!  
Even voorstellen, ik ben Kyra van Dijk en voor de meesten zal ik een bekend gezicht zijn. Ik kom uit Oldenzaal, waar ik nog steeds woon met Bob en onze twee katten Panini & Donut. In het dagelijks leven ben ik aan het werk op de Universiteit in Enschede. Sinds 1998 ben ik vrijwilliger op de Manege. Na heel wat jaren vrijwilligerswerk heb ik samen met Jolijn de Instructeurs-opleiding gedaan zodat wij ook les mogen geven. Inmiddels ben ik alweer 10 jaar Inval-instructrice op voornamelijk de dinsdag en donderdag. Maar wanneer nodig ben ik ook af en toe op een andere dag te vinden en natuurlijk altijd aanwezig met een wedstrijddag. Dit is meteen hetgeen wat ik het allerleukste vind om te doen! Wanneer iedereen er is en er zo prachtig uitziet. Je kan laten zien wat je geleerd hebt en er hoge cijfers gehaald worden. Dat zijn voor mij de mooiste dagen.
Naast de wedstrijddagen ga ik ook graag op buitenrit. De natuur achter onze manege is zo mooi! Daar kan ik elke keer samen met jullie weer van genieten.

In mijn vrije tijd ben ik graag aan het sporten met vrienden of in De Lutte te vinden bij mijn eigen paard Jon.

Ik ben Jolijn Slot en samen met mijn vriend, onze twee zoons en een hond woon ik in Oldenzaal. Ik ben in 1996 begonnen op de manege als vrijwilliger. Later ben ik samen met Kyra de instructeursopleiding gaan volgen om les te mogen geven. Ik ben er een tijdje tussenuit geweest in verband met de geboorte van onze kinderen, maar momenteel ben ik weer vaker op de manege te vinden.

Ik rijd zelf ook paard. Samen met Melita ga ik bijna iedere zondag naar Ventus, het paard van Melita. Een paar jaar heb ik met Ventus fanatiek concoursen gereden, nu is het rijden vooral nog voor de gezelligheid.

Het mooie aan de manege vind ik dat iedereen die er rijdt en/of als vrijwilliger helpt, ook echt welkom is. Het maakt niet uit hoe of wat, je hoort er gewoon bij. En de vrijwilligers zijn net zo belangrijk als de instructrices, want zonder al die vrijwilligers kunnen heel veel ruiters niet paardrijden. Ik ben er trots op om bij de manege te horen en ga er elke keer weer voor om er voor iedereen een geslaagde dag van te maken!