Geslaagde open dag!

Met ruim 360 bezoekers kunnen wij terug kijken op een zeer geslaagde open dag! Hierbij willen wij onze bezoekers bedanken voor hun komst en onze vrijwilligers nogmaals bedanken voor hun inzet en enthousiasme!

Heb je niet bij onze open dag kunnen zijn maar wil je toch graag een keer komen kijken? dat kan! kom gewoon een keer langs tijdens onze openingstijden of neem contact met ons op om een afspraak te maken.

Onze open dag is mede mogelijk gemaakt door: Week van Zorg en Welzijn, AySay, PhotoRichelle, Greetz.nl, HV Verhuur, Twepa, Freddy’s Groente en Fruit, Keurslager Kosse en het Zoete Wief.

1 reactie op “Geslaagde open dag!

  1. Geweldig ommezien die foto ik hoop dat dit soort dingen nog kunnen doen. voor de doel groep zou dat erg leuk zijn . blijft alles mooi voort bestaan ik teken daar voor dat iedereen kan blijven doen wat hij of zij leuk vind in de paarden sport. Ik voel me trots dat ik af en toe mag begeleiden en naast een paard kan lopen dat doet me erg veel deugd
    groetjes Maarten

Reacties zijn gesloten.