Berichtenpagina

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 18.234.255.5 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
34 berichten.
Manege de Boerskotten - Stichting Paardrijden Gehandicapten Oldenzaal Manege de Boerskotten - Stichting Paardrijden Gehandicapten Oldenzaal heeft geschreven op 13 september, 2019 om 13:52:
40-jarig Jubileum!!

Al 40 jaar is Melita onderdeel van onze manege en dat gaan we vieren! Zaterdag 14 september is iedereen uitgenodigd, het beloofd een geweldige dag te worden. Niet alleen Melita, maar ook onze ruiters (een aantal in het bijzonder ;-)) zullen in het zonnetje gezet worden! Kom jij ook? Je bent van harte welkom!


Melita, GEFELICITEERD!!
Manege de Boerskotten - Stichting Paardrijden Gehandicapten Oldenzaal Manege de Boerskotten - Stichting Paardrijden Gehandicapten Oldenzaal heeft geschreven op 24 juni, 2019 om 10:57:
Lessen tijdens het warme weer..

Maandag 24 en Dinsdag 25 juni gaan i.v.m. de voorspelde hitte de paardrijlessen niet door. Woensdag 26 juni gaan we hierom ook geen paardrijden, wel gaan we dan tijdens de lessen de paarden wat extra aandacht geven door ze te poetsen en een heerlijk verkoelende douche te geven.Wij doen ons best om iedereen op tijd te informeren over welke lessen wel of niet door gaan ivm de warmte. Houd daarom deze pagina goed in de gaten!
maarten maarten heeft geschreven op 10 mei, 2019 om 17:08:
DE Boerskotten de Beste Manege met de Beste top ruiters. Ik ben trots op Jullie
Manege de Boerskotten - Stichting Paardrijden Gehandicapten Oldenzaal Manege de Boerskotten - Stichting Paardrijden Gehandicapten Oldenzaal heeft geschreven op 28 maart, 2019 om 11:26:
Breng direct jouw stem uit!

Rabo Clubkas Campagne. Jouw stem is geld waard!

Rabobank Twente Oost draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij de Rabo Clubkas Campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen. Rabobank Twente Oost stelt โ‚ฌ 150.000,- beschikbaar! Ook Manege De Boerskotten doet mee aan de Rabo Clubkas Campagne!

Stemmen
Van dinsdag 19 maart tot en met zondag 7 april mogen klanten van Rabobank Twente Oost drie stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs, waarvan maximaal twee op dezelfde club. Elke stem is geld waard! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag van โ‚ฌ 150.000,- te delen door het totaal aantal uitgebrachte stemmen. Manege De Boerskotten ontvangt het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is.

Oproep aan alle klanten
Het is voor Manege De Boerskotten belangrijk om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken om het paardrijden voor onze ruiters mogelijk te maken. Het zou fantastisch zijn als jij en jouw familie en vrienden stemmen geven aan Manege De Boerskotten tijdens de Rabo Clubkas Campagne van Rabobank Twente Oost. Kijk voor meer info over de Rabo Clubkas Campagne op www.rabobank.nl/twenteoost.

Bedankt voor jouw steun!

Groeten van Manege De Boerskotten

Breng direct jouw stem uit!

Manege de Boerskotten - Stichting Paardrijden Gehandicapten Oldenzaal Manege de Boerskotten - Stichting Paardrijden Gehandicapten Oldenzaal heeft geschreven op 18 februari, 2019 om 14:16:
๐Ÿ”น OPEN HUIS! ๐Ÿ”น

Bij De Boerskotten kunnen mensen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking paardrijden.
Tijdens de Week van Zorg en Welzijn willen wij graag laten zien hoe het er bij ons aan toe gaat tijdens de lessen op de manege.

๐Ÿ“† Wanneer?
- Maandag 11 maart van 18:00 tot 20:00 uur
- Dinsdag 12 maart van 18:00 tot 20:00 uur
- Woensdag 13 maart van 15:00 tot 17:00 uur
- Donderdag 14 maart van 18:00 tot 20:00 uur
- Vrijdag 15 maart 18:00 tot 20:00 uur
- Zaterdag 16 maart van 12:00 tot 14:00 uur

Zaterdag 16 maart is er de gelegenheid om eventjes te voelen hoe het is om op het paard te zitten! ๐Ÿด

Wij heten jullie van harte welkom onder het genot van een kop koffie of thee of een glaasje fris!

Tot dan!

Manege de Boerskotten - Stichting Paardrijden Gehandicapten Oldenzaal Manege de Boerskotten - Stichting Paardrijden Gehandicapten Oldenzaal heeft geschreven op 2 december, 2018 om 19:02:
Verandering in innen lesgelden

De afgelopen tijd zijn wij als bestuur bezig geweest om te onderzoeken of bepaalde zaken binnen onze organisatie verbeterd kunnen worden. Ook de contributie innen is hierbij aan bod gekomen en wij zijn van mening dat we hierin stappen kunnen maken. Om die reden gaan wij vanaf komend jaar samenwerken met ClubCollect, een organisatie die ruime ervaring heeft met contributie innen. ClubCollect is geen
incassobureau maar een ondersteunende partij die ervoor zorgt dat contributie innen makkelijker gaat.

Wat gaat er veranderen?
ClubCollect neemt de administratieve verwerking van de lesgeld-inning over. Via
SMS en e-mail zal ClubCollect u betaalverzoeken sturen namens onze stichting. Met de link in de berichten die u ontvangt kunt u naar uw persoonlijke betaalpagina gaan. In deze beveiligde omgeving kunt u aangeven op welke manier u wenst te betalen. U kunt namelijk kiezen tussen een betaling ineens of een gespreide betaling.
Gespreide betalingen gaan altijd middels automatische incasso, maar bij een
betaling ineens heeft u de keuze tussen een betaling via automatische incasso en
een betaling via iDEAL. Bij de keuze voor gespreid betalen ontvangt u altijd een
aankondiging voordat een bedrag wordt afgeschreven, zodat u altijd op de hoogte
bent. Op uw persoonlijke betaalpagina kunt u ook alle facturen inzien en zo nodig vragen stellen over een bepaalde factuur.

Omdat ClubCollect u betaalverzoeken zal sturen namens de stichting, zullen er
enkele persoonsgegevens worden gedeeld zoals het adres, telefoonnummer en e-mailadres. Deze persoonsgegevens zullen nooit worden verspreid, nooit worden gebruikt voor commerciรซle doeleinden en zijn alleen inzichtelijk voor de bestuursleden. De verwerking van de persoonsgegevens zal plaatsvinden geheel conform de vereisten onder de Wet Bescherming Persoonsgegevens (artikel 8 onder b Wbp).

Voor meer informatie over ClubCollect verwijzen wij u naar
www.clubcollect.com/nl/members. Mocht u nog vragen hebben met betrekking tot de samenwerking met ClubCollect kunt u altijd terecht bij het bestuur. Indien er tijdens de samenwerking vragen of onduidelijkheden zijn staan zowel wij als ClubCollect open voor vragen.

Met vriendelijke groet,

Het bestuur
Bestuur Bestuur heeft geschreven op 19 juli, 2018 om 13:15:
De Rabo Clubkas Campagne heeft 577,67 euro opgeleverd. Een mooi bedrag ter ondersteuning van onze doelstelling. Iedereen die een stem op ons uitgebracht heeft, hartelijk dank hiervoor!
Manege de Boerskotten - Stichting Paardrijden Gehandicapten Oldenzaal Manege de Boerskotten - Stichting Paardrijden Gehandicapten Oldenzaal heeft geschreven op 28 april, 2018 om 20:35:
Klik hier, en ga direct naar de Rabo stempagina!

Rabo Clubkas Campagne. Jouw stem is geld waard!

Rabobank Twente Oost draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij de Rabo Clubkas Campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen. Rabobank Twente Oost stelt โ‚ฌ 100.000,- beschikbaar! Ook Manege De Boerskotten doet mee aan de Rabo Clubkas Campagne!

Stemmen
Van dinsdag 1 mei tot en met maandag 21 mei mogen klanten van Rabobank Twente Oost drie stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs, waarvan maximaal twee op dezelfde club. Elke stem is geld waard! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag van โ‚ฌ 100.000,- te delen door het totaal aantal uitgebrachte stemmen. Manege De Borskotten ontvangt het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is.

Oproep aan alle klanten
Het is voor Manege De Boerskotten belangrijk om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken om paardrijden voor iedereen met een beperking mogelijk te maken. Het zou fantastisch zijn als jij en jouw familie en vrienden stemmen geven aan Manege De Boerskotten tijdens de Rabo Clubkas Campagne van Rabobank Twente Oost. Kijk voor meer info over de Rabo Clubkas Campagne op www.rabobank.nl/twenteoost.

Bedankt voor jouw steun!

Groeten van Manege De Boerskotten

Manege de Boerskotten - Stichting Paardrijden Gehandicapten Oldenzaal Manege de Boerskotten - Stichting Paardrijden Gehandicapten Oldenzaal heeft geschreven op 27 februari, 2018 om 13:56:
Textielinzameling

Naast de jaarlijkse kledinginzameling heeft manege De Boerskotten, gelegen aan de Boerskottenlaan 35, nu ook een permanente container bij de manege staan waar kleding en ander textiel dat niet meer gebruikt wordt in gedeponeerd kan worden. Bij de manege zijn ook speciale zakken te verkrijgen om de kleding en het textiel in te verzamelen. Doe kleding en textiel nooit in grijze zakken omdat dit gezien wordt als vuilnis en dan als nog gestort wordt!

De opbrengst van de inzameling komt geheel ten goede aan Stichting Paardrijden Gehandicapten Oldenzaal (SPGO)!! Door deze inkomsten kunnen we onder andere de prijs voor het paardrijden zo laag mogelijk houden waardoor paardrijden voor iedereen met een handicap mogelijk blijft.

Op onze website www.manegedeboerskotten.nl kunt u alle informatie vinden over de manege en het paardrijden voor mensen met een handicap. Wij zouden het erg op prijs stellen wanneer u ook anderen stimuleert oude kleding en textiel te verzamelen en in de container te deponeren. Bij voorbaat hartelijk dank.

Anique Anique heeft geschreven op 18 januari, 2018 om 09:07:
Afgelopen dinsdag heeft Mees, een student van het ROC van Twente een les gegeven! Met veel leuke oefeningen, gymnastiek op het paard, stappen en draven over de balkjes en slalommen om de blokken.

De ruiters vonden het erg leuk!
Paul Paul heeft geschreven op 17 januari, 2018 om 12:07:
Ik help ook bij de manege de boerschotten op maandag en zaterdag help ik bij de manege