Berichtenpagina

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 35.172.224.102 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
39 berichten.
Manegelessen direct afgelast!

Als gevolg van de uitspraak van minister Bruins tijdens de persconferentie op 15 maart 2020 moeten maneges tot 6 april 2020 de manegelessen afgelasten. Manege De Boerskotten is dan ook vanaf morgen tot in ieder geval 6 april 2020 gesloten en vinden er geen paardrijlessen plaats.

De verzorging van de dieren dient uiteraard door te gaan, hiervoor blijft de manege open voor mensen die de dieren verzorgen en voor dienstverleners zoals hoefsmid en dierenarts.
Neem voor eventuele vragen contact met ons op door een mail te sturen aan info@manegedeboerskotten.nl
Manege de Boerskotten - Stichting Paardrijden Gehandicapten Oldenzaal Manege de Boerskotten - Stichting Paardrijden Gehandicapten Oldenzaal heeft geschreven op 21 december 2019 om 09:27
CLUBACTIE

Zoals velen al weten hebben wij de afgelopen periode online loten verkocht, voor de grote clubactie!

Wij hebben super hard ons best gedaan, en het resultaat mag er wezen!
Maar liefst โ‚ฌ312,10 โ€ผ๏ธ๐Ÿคฉ

Om kans te maken op โ‚ฌ500 van de grote clubactie, hebben wij deze super vette fotoโ€™s gemaakt en staat de tag onder dit bericht. ๐Ÿ˜
#vierhetsucces #groteclubactie
Manege de Boerskotten - Stichting Paardrijden Gehandicapten Oldenzaal Manege de Boerskotten - Stichting Paardrijden Gehandicapten Oldenzaal heeft geschreven op 25 oktober 2019 om 15:08

De dames van de Boca Lions Club (witte kool = BOCA) hebben op 9 oktober 2019 met 300 dames hun โ€œLadys nightโ€ gehouden in Stadstheater de Bond. Doel: gezelligheid en een goed doel steunen. Dit jaar heeft het bestuur besloten dat Stichting Paardrijden Gehandicapten Oldenzaal het goede doel is. Onze penningmeester heeft namens het bestuur de cheque van โ‚ฌ 3.500 in ontvangst mogen nemen. Door de stichting โ€œEnmijncoachโ€ werd nadien ook nog een dressuurzadel aan de stichting geschonken.
Wij zijn de schenkers enorm erkentelijk voor hun schenkingen.
Het geld zal onder meer worden gebruikt voor mechanisch onderhoud van de rijbak.
Manege de Boerskotten - Stichting Paardrijden Gehandicapten Oldenzaal Manege de Boerskotten - Stichting Paardrijden Gehandicapten Oldenzaal heeft geschreven op 26 september 2019 om 14:59
Oldenzaal 20-9-2019

40 jaar manege de Boerskotten

Op 14 september 2019 was ik 40 jaar in dienst bij manege de Boerskotten (tot de bouw van de huidige manege in 1982 heette het manege de Hoge Haer) en hebben we een feestje gevierd bij de manege. Maar als ik zo terugkijk op al die jaren, is het feest voor mij 40 jaar geleden al begonnen. Paarden zijn altijd al mijn passie geweest maar bij de eerste kennismaking met onze doelgroep kwam daar nog een passie bij, werken met mensen met een beperking. Wat een indrukwekkende kennismaking. Enkele ruiters uit die tijd zijn er nog steeds.

Nu zijn we 40 jaar verder en hebben we een prachtig feest gehad. Er zijn veel mensen op de receptie geweest; ruiters, ouders en begeleiders, vrijwilligers en oud-vrijwilligers en al mijn collegaโ€™s; instructrices en collegaโ€™s van de dagbesteding, mijn dochter en zoon, mijn schoondochter en kleinkind, mijn vrienden en vriendinnen en last but not least het bestuur van de manege en vertegenwoordigers van Aveleijn. Het was een mooie gelegenheid om iedereen weer te ontmoeten. De sfeer was geweldig, het was mooi weer, het was perfect georganiseerd en hartstikke gezellig. Ondanks het feit dat ik nadrukkelijk had gezegd geen cadeaus te willen, heb ik ze tรณch gekregen. Het was een fantastische dag en ik ben niet alleen geroerd door alle cadeaus maar nog veel meer door alles wat er in het gastenboekje staat en op de kaartjes is geschreven. Het bedrag dat bijeen is gebracht door iedereen die er is geweest, is maar liefst 1200 euro. Daar bovenop komt een donatie van 250 euro van Aveleijn, in 2020 wordt daarvan een van de paarden door Aveleijn mede gesponsord. Hiermee komt het totale bedrag uit op 1450 euro. Vele malen dank voor deze prachtige en gulle giften. Ik voel me heel erg gewaardeerd.

Van het geld gaan we de bodem van de binnenbak uitvlakken en herstellen, zodat deze nog enkele jaren meegaat. Een goede bodem is belangrijk voor de veiligheid en de gezondheid van de paarden en de vrijwilligers die wekelijks vele uren meelopen.

Maar het allergrootste cadeau heb ik allang gehad. En dat is het voorrecht om al die jaren te hebben mogen werken op de Boerskotten. Het voorrecht om jullie allen te mogen kennen en met jullie allen te mogen werken en samen iets moois neer te zetten. Het allergrootste cadeau is 40 jaar manege de Boerskotten. Dat is onbetaalbaar.

Mijn dank gaat uit naar iedereen die deze dag mogelijk heeft gemaakt. Dat zijn niet alleen de mensen die op deze dag zelf aanwezig waren maar ook alle sponsoren en alle acties die ertoe hebben geleid dat we als manege nog steeds bestaan. Kortom naar iedereen die helpt en steunt op wat voor wijze dan ook. Naar iedereen die manege de Boerskotten een warm hart toedraagt.

40 jaar manege de Boerskotten. You never walk alone.

BEDANKT! Groetjes Melita
Manege de Boerskotten - Stichting Paardrijden Gehandicapten Oldenzaal Manege de Boerskotten - Stichting Paardrijden Gehandicapten Oldenzaal heeft geschreven op 14 september 2019 om 18:21
De Grote Clubactie is weer van start gegaan! Wij doen dit jaar ook mee. Nadat wij vijf jaar geleden het asbest dak van onze manege hebben vervangen zijn er inmiddels diverse onderhoudswerkzaamheden nodig, en hiervoor is geld nodig! Koop nu jouw lot en steun Manege De Boerskotten! Van ieder verkochte lot gaat 80% rechtstreeks naar onze stichting.

Ga naar onze actiepagina of koop direct jouw lot door op onderstaande afbeelding te klikken!

Manege de Boerskotten - Stichting Paardrijden Gehandicapten Oldenzaal Manege de Boerskotten - Stichting Paardrijden Gehandicapten Oldenzaal heeft geschreven op 13 september 2019 om 13:52
40-jarig Jubileum!!

Al 40 jaar is Melita onderdeel van onze manege en dat gaan we vieren! Zaterdag 14 september is iedereen uitgenodigd, het beloofd een geweldige dag te worden. Niet alleen Melita, maar ook onze ruiters (een aantal in het bijzonder ;-)) zullen in het zonnetje gezet worden! Kom jij ook? Je bent van harte welkom!


Melita, GEFELICITEERD!!
Lessen tijdens het warme weer..

Maandag 24 en Dinsdag 25 juni gaan i.v.m. de voorspelde hitte de paardrijlessen niet door. Woensdag 26 juni gaan we hierom ook geen paardrijden, wel gaan we dan tijdens de lessen de paarden wat extra aandacht geven door ze te poetsen en een heerlijk verkoelende douche te geven.Wij doen ons best om iedereen op tijd te informeren over welke lessen wel of niet door gaan ivm de warmte. Houd daarom deze pagina goed in de gaten!
maarten maarten heeft geschreven op 10 mei 2019 om 17:08
DE Boerskotten de Beste Manege met de Beste top ruiters. Ik ben trots op Jullie
Breng direct jouw stem uit!

Rabo Clubkas Campagne. Jouw stem is geld waard!

Rabobank Twente Oost draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij de Rabo Clubkas Campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen. Rabobank Twente Oost stelt โ‚ฌ 150.000,- beschikbaar! Ook Manege De Boerskotten doet mee aan de Rabo Clubkas Campagne!

Stemmen
Van dinsdag 19 maart tot en met zondag 7 april mogen klanten van Rabobank Twente Oost drie stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs, waarvan maximaal twee op dezelfde club. Elke stem is geld waard! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag van โ‚ฌ 150.000,- te delen door het totaal aantal uitgebrachte stemmen. Manege De Boerskotten ontvangt het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is.

Oproep aan alle klanten
Het is voor Manege De Boerskotten belangrijk om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken om het paardrijden voor onze ruiters mogelijk te maken. Het zou fantastisch zijn als jij en jouw familie en vrienden stemmen geven aan Manege De Boerskotten tijdens de Rabo Clubkas Campagne van Rabobank Twente Oost. Kijk voor meer info over de Rabo Clubkas Campagne op www.rabobank.nl/twenteoost.

Bedankt voor jouw steun!

Groeten van Manege De Boerskotten

Breng direct jouw stem uit!

Manege de Boerskotten - Stichting Paardrijden Gehandicapten Oldenzaal Manege de Boerskotten - Stichting Paardrijden Gehandicapten Oldenzaal heeft geschreven op 18 februari 2019 om 14:16
๐Ÿ”น OPEN HUIS! ๐Ÿ”น

Bij De Boerskotten kunnen mensen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking paardrijden.
Tijdens de Week van Zorg en Welzijn willen wij graag laten zien hoe het er bij ons aan toe gaat tijdens de lessen op de manege.

๐Ÿ“† Wanneer?
- Maandag 11 maart van 18:00 tot 20:00 uur
- Dinsdag 12 maart van 18:00 tot 20:00 uur
- Woensdag 13 maart van 15:00 tot 17:00 uur
- Donderdag 14 maart van 18:00 tot 20:00 uur
- Vrijdag 15 maart 18:00 tot 20:00 uur
- Zaterdag 16 maart van 12:00 tot 14:00 uur

Zaterdag 16 maart is er de gelegenheid om eventjes te voelen hoe het is om op het paard te zitten! ๐Ÿด

Wij heten jullie van harte welkom onder het genot van een kop koffie of thee of een glaasje fris!

Tot dan!

Manege de Boerskotten - Stichting Paardrijden Gehandicapten Oldenzaal Manege de Boerskotten - Stichting Paardrijden Gehandicapten Oldenzaal heeft geschreven op 2 december 2018 om 19:02
Verandering in innen lesgelden

De afgelopen tijd zijn wij als bestuur bezig geweest om te onderzoeken of bepaalde zaken binnen onze organisatie verbeterd kunnen worden. Ook de contributie innen is hierbij aan bod gekomen en wij zijn van mening dat we hierin stappen kunnen maken. Om die reden gaan wij vanaf komend jaar samenwerken met ClubCollect, een organisatie die ruime ervaring heeft met contributie innen. ClubCollect is geen
incassobureau maar een ondersteunende partij die ervoor zorgt dat contributie innen makkelijker gaat.

Wat gaat er veranderen?
ClubCollect neemt de administratieve verwerking van de lesgeld-inning over. Via
SMS en e-mail zal ClubCollect u betaalverzoeken sturen namens onze stichting. Met de link in de berichten die u ontvangt kunt u naar uw persoonlijke betaalpagina gaan. In deze beveiligde omgeving kunt u aangeven op welke manier u wenst te betalen. U kunt namelijk kiezen tussen een betaling ineens of een gespreide betaling.
Gespreide betalingen gaan altijd middels automatische incasso, maar bij een
betaling ineens heeft u de keuze tussen een betaling via automatische incasso en
een betaling via iDEAL. Bij de keuze voor gespreid betalen ontvangt u altijd een
aankondiging voordat een bedrag wordt afgeschreven, zodat u altijd op de hoogte
bent. Op uw persoonlijke betaalpagina kunt u ook alle facturen inzien en zo nodig vragen stellen over een bepaalde factuur.

Omdat ClubCollect u betaalverzoeken zal sturen namens de stichting, zullen er
enkele persoonsgegevens worden gedeeld zoals het adres, telefoonnummer en e-mailadres. Deze persoonsgegevens zullen nooit worden verspreid, nooit worden gebruikt voor commerciรซle doeleinden en zijn alleen inzichtelijk voor de bestuursleden. De verwerking van de persoonsgegevens zal plaatsvinden geheel conform de vereisten onder de Wet Bescherming Persoonsgegevens (artikel 8 onder b Wbp).

Voor meer informatie over ClubCollect verwijzen wij u naar
www.clubcollect.com/nl/members. Mocht u nog vragen hebben met betrekking tot de samenwerking met ClubCollect kunt u altijd terecht bij het bestuur. Indien er tijdens de samenwerking vragen of onduidelijkheden zijn staan zowel wij als ClubCollect open voor vragen.

Met vriendelijke groet,

Het bestuur
Bestuur Bestuur heeft geschreven op 19 juli 2018 om 13:15
De Rabo Clubkas Campagne heeft 577,67 euro opgeleverd. Een mooi bedrag ter ondersteuning van onze doelstelling. Iedereen die een stem op ons uitgebracht heeft, hartelijk dank hiervoor!
Klik hier, en ga direct naar de Rabo stempagina!

Rabo Clubkas Campagne. Jouw stem is geld waard!

Rabobank Twente Oost draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij de Rabo Clubkas Campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen. Rabobank Twente Oost stelt โ‚ฌ 100.000,- beschikbaar! Ook Manege De Boerskotten doet mee aan de Rabo Clubkas Campagne!

Stemmen
Van dinsdag 1 mei tot en met maandag 21 mei mogen klanten van Rabobank Twente Oost drie stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs, waarvan maximaal twee op dezelfde club. Elke stem is geld waard! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag van โ‚ฌ 100.000,- te delen door het totaal aantal uitgebrachte stemmen. Manege De Borskotten ontvangt het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is.

Oproep aan alle klanten
Het is voor Manege De Boerskotten belangrijk om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken om paardrijden voor iedereen met een beperking mogelijk te maken. Het zou fantastisch zijn als jij en jouw familie en vrienden stemmen geven aan Manege De Boerskotten tijdens de Rabo Clubkas Campagne van Rabobank Twente Oost. Kijk voor meer info over de Rabo Clubkas Campagne op www.rabobank.nl/twenteoost.

Bedankt voor jouw steun!

Groeten van Manege De Boerskotten

Manege de Boerskotten - Stichting Paardrijden Gehandicapten Oldenzaal Manege de Boerskotten - Stichting Paardrijden Gehandicapten Oldenzaal heeft geschreven op 27 februari 2018 om 13:56
Textielinzameling

Naast de jaarlijkse kledinginzameling heeft manege De Boerskotten, gelegen aan de Boerskottenlaan 35, nu ook een permanente container bij de manege staan waar kleding en ander textiel dat niet meer gebruikt wordt in gedeponeerd kan worden. Bij de manege zijn ook speciale zakken te verkrijgen om de kleding en het textiel in te verzamelen. Doe kleding en textiel nooit in grijze zakken omdat dit gezien wordt als vuilnis en dan als nog gestort wordt!

De opbrengst van de inzameling komt geheel ten goede aan Stichting Paardrijden Gehandicapten Oldenzaal (SPGO)!! Door deze inkomsten kunnen we onder andere de prijs voor het paardrijden zo laag mogelijk houden waardoor paardrijden voor iedereen met een handicap mogelijk blijft.

Op onze website www.manegedeboerskotten.nl kunt u alle informatie vinden over de manege en het paardrijden voor mensen met een handicap. Wij zouden het erg op prijs stellen wanneer u ook anderen stimuleert oude kleding en textiel te verzamelen en in de container te deponeren. Bij voorbaat hartelijk dank.

Anique Anique heeft geschreven op 18 januari 2018 om 09:07
Afgelopen dinsdag heeft Mees, een student van het ROC van Twente een les gegeven! Met veel leuke oefeningen, gymnastiek op het paard, stappen en draven over de balkjes en slalommen om de blokken.

De ruiters vonden het erg leuk!
Paul Paul heeft geschreven op 17 januari 2018 om 12:07
Ik help ook bij de manege de boerschotten op maandag en zaterdag help ik bij de manege