Kom jij bij ons rijden?

Je voelt je misschien niet helemaal op je gemak bij de ‘gewone’ manege. Bijvoorbeeld omdat je een lichamelijke of verstandelijke beperking hebt of het lastig vindt om te communiceren.  Misschien kom je niet helemaal tot je recht in een groep of je wilt aan je zelfvertrouwen werken. Het kan ook zijn dat je wat meer aandacht nodig hebt dan die ze je op andere maneges kunnen geven.

In dat geval ben je welkom bij ons. Er is altijd wel een les die bij je past. Probeer het gewoon een keer uit en bel naar 0541-520423 of vul het formulier hieronder in.

Wat is ons doel?

Wij willen zorg bieden aan mensen met een beperking in hun ontwikkeling en/of gedrag. Daarbij kijken we naar je behoeften, wensen en mogelijkheden. En we geven je de mogelijkheid om jezelf te ontdekken en verder te ontwikkelen. Dat doen we door paardrijlessen en een nuttige, zinvolle én leuke dagbesteding te bieden, aangepast aan jouw mogelijkheden. En daar zijn we in geslaagd als jij je gehoord en begrepen voelt en als je staat te popelen om terug te komen.

Wil je een proefles volgen?

Gezellig! Voor slechts € 12,50 kun je een proefles volgen van 45 minuten. Besluit je bij ons te blijven, dan is de proefles gratis. Vul het formulier in, dan zien we elkaar snel.

Naam contactpersoon : *
E-mail : *
Telefoonnummer : 
Naam ruiter : *
Voorkeursdag : 
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag*
Opmerking :