Berichtenpagina

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.228.21.204 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
26 berichten.
Manege de Boerskotten - Stichting Paardrijden Gehandicapten Oldenzaal Manege de Boerskotten - Stichting Paardrijden Gehandicapten Oldenzaal heeft geschreven op 28 april, 2018 om 20:35:
Klik hier, en ga direct naar de Rabo stempagina!

Rabo Clubkas Campagne. Jouw stem is geld waard!

Rabobank Twente Oost draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij de Rabo Clubkas Campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen. Rabobank Twente Oost stelt โ‚ฌ 100.000,- beschikbaar! Ook Manege De Boerskotten doet mee aan de Rabo Clubkas Campagne!

Stemmen
Van dinsdag 1 mei tot en met maandag 21 mei mogen klanten van Rabobank Twente Oost drie stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs, waarvan maximaal twee op dezelfde club. Elke stem is geld waard! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag van โ‚ฌ 100.000,- te delen door het totaal aantal uitgebrachte stemmen. Manege De Borskotten ontvangt het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is.

Oproep aan alle klanten
Het is voor Manege De Boerskotten belangrijk om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken om paardrijden voor iedereen met een beperking mogelijk te maken. Het zou fantastisch zijn als jij en jouw familie en vrienden stemmen geven aan Manege De Boerskotten tijdens de Rabo Clubkas Campagne van Rabobank Twente Oost. Kijk voor meer info over de Rabo Clubkas Campagne op www.rabobank.nl/twenteoost.

Bedankt voor jouw steun!

Groeten van Manege De Boerskotten

Manege de Boerskotten - Stichting Paardrijden Gehandicapten Oldenzaal Manege de Boerskotten - Stichting Paardrijden Gehandicapten Oldenzaal heeft geschreven op 27 februari, 2018 om 13:56:
Textielinzameling

Naast de jaarlijkse kledinginzameling heeft manege De Boerskotten, gelegen aan de Boerskottenlaan 35, nu ook een permanente container bij de manege staan waar kleding en ander textiel dat niet meer gebruikt wordt in gedeponeerd kan worden. Bij de manege zijn ook speciale zakken te verkrijgen om de kleding en het textiel in te verzamelen. Doe kleding en textiel nooit in grijze zakken omdat dit gezien wordt als vuilnis en dan als nog gestort wordt!

De opbrengst van de inzameling komt geheel ten goede aan Stichting Paardrijden Gehandicapten Oldenzaal (SPGO)!! Door deze inkomsten kunnen we onder andere de prijs voor het paardrijden zo laag mogelijk houden waardoor paardrijden voor iedereen met een handicap mogelijk blijft.

Op onze website www.manegedeboerskotten.nl kunt u alle informatie vinden over de manege en het paardrijden voor mensen met een handicap. Wij zouden het erg op prijs stellen wanneer u ook anderen stimuleert oude kleding en textiel te verzamelen en in de container te deponeren. Bij voorbaat hartelijk dank.

Anique Anique heeft geschreven op 18 januari, 2018 om 09:07:
Afgelopen dinsdag heeft Mees, een student van het ROC van Twente een les gegeven! Met veel leuke oefeningen, gymnastiek op het paard, stappen en draven over de balkjes en slalommen om de blokken.

De ruiters vonden het erg leuk!
Paul Paul heeft geschreven op 17 januari, 2018 om 12:07:
Ik help ook bij de manege de boerschotten op maandag en zaterdag help ik bij de manege