Berichtenpagina

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.233.229.90 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
Manege de Boerskotten - Stichting Paardrijden Gehandicapten Oldenzaal Manege de Boerskotten - Stichting Paardrijden Gehandicapten Oldenzaal heeft geschreven op 2 december, 2018 om 19:02:
Verandering in innen lesgelden

De afgelopen tijd zijn wij als bestuur bezig geweest om te onderzoeken of bepaalde zaken binnen onze organisatie verbeterd kunnen worden. Ook de contributie innen is hierbij aan bod gekomen en wij zijn van mening dat we hierin stappen kunnen maken. Om die reden gaan wij vanaf komend jaar samenwerken met ClubCollect, een organisatie die ruime ervaring heeft met contributie innen. ClubCollect is geen
incassobureau maar een ondersteunende partij die ervoor zorgt dat contributie innen makkelijker gaat.

Wat gaat er veranderen?
ClubCollect neemt de administratieve verwerking van de lesgeld-inning over. Via
SMS en e-mail zal ClubCollect u betaalverzoeken sturen namens onze stichting. Met de link in de berichten die u ontvangt kunt u naar uw persoonlijke betaalpagina gaan. In deze beveiligde omgeving kunt u aangeven op welke manier u wenst te betalen. U kunt namelijk kiezen tussen een betaling ineens of een gespreide betaling.
Gespreide betalingen gaan altijd middels automatische incasso, maar bij een
betaling ineens heeft u de keuze tussen een betaling via automatische incasso en
een betaling via iDEAL. Bij de keuze voor gespreid betalen ontvangt u altijd een
aankondiging voordat een bedrag wordt afgeschreven, zodat u altijd op de hoogte
bent. Op uw persoonlijke betaalpagina kunt u ook alle facturen inzien en zo nodig vragen stellen over een bepaalde factuur.

Omdat ClubCollect u betaalverzoeken zal sturen namens de stichting, zullen er
enkele persoonsgegevens worden gedeeld zoals het adres, telefoonnummer en e-mailadres. Deze persoonsgegevens zullen nooit worden verspreid, nooit worden gebruikt voor commerciรซle doeleinden en zijn alleen inzichtelijk voor de bestuursleden. De verwerking van de persoonsgegevens zal plaatsvinden geheel conform de vereisten onder de Wet Bescherming Persoonsgegevens (artikel 8 onder b Wbp).

Voor meer informatie over ClubCollect verwijzen wij u naar
www.clubcollect.com/nl/members. Mocht u nog vragen hebben met betrekking tot de samenwerking met ClubCollect kunt u altijd terecht bij het bestuur. Indien er tijdens de samenwerking vragen of onduidelijkheden zijn staan zowel wij als ClubCollect open voor vragen.

Met vriendelijke groet,

Het bestuur