Berichtenpagina

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.228.21.204 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
Manege de Boerskotten - Stichting Paardrijden Gehandicapten Oldenzaal Manege de Boerskotten - Stichting Paardrijden Gehandicapten Oldenzaal heeft geschreven op 27 februari, 2018 om 13:56:
Textielinzameling

Naast de jaarlijkse kledinginzameling heeft manege De Boerskotten, gelegen aan de Boerskottenlaan 35, nu ook een permanente container bij de manege staan waar kleding en ander textiel dat niet meer gebruikt wordt in gedeponeerd kan worden. Bij de manege zijn ook speciale zakken te verkrijgen om de kleding en het textiel in te verzamelen. Doe kleding en textiel nooit in grijze zakken omdat dit gezien wordt als vuilnis en dan als nog gestort wordt!

De opbrengst van de inzameling komt geheel ten goede aan Stichting Paardrijden Gehandicapten Oldenzaal (SPGO)!! Door deze inkomsten kunnen we onder andere de prijs voor het paardrijden zo laag mogelijk houden waardoor paardrijden voor iedereen met een handicap mogelijk blijft.

Op onze website www.manegedeboerskotten.nl kunt u alle informatie vinden over de manege en het paardrijden voor mensen met een handicap. Wij zouden het erg op prijs stellen wanneer u ook anderen stimuleert oude kleding en textiel te verzamelen en in de container te deponeren. Bij voorbaat hartelijk dank.