Doelgroep

Op een paard kom je  tijdelijk helemaal los van je handicap. Mensen met een beperking die niet of met moeite kunnen lopen, kunnen op een paard wel ritme en beweging  ervaren, en het gevoel om als een veertje gedragen te worden. Of eens lekker snel gaan en de wind in je oren te voelen. Vanaf de sterke rug van een paard, op een heel andere hoogte dan vanuit je rolstoel, je omgeving ervaren. Met vier gezonde en sterke benen onder je, die je ritmisch en ontspannen door de manege of door het bos voeren.  Niet voor niets is er een heel oud spreekwoord dat zegt “het geluk der aarde ligt op de ruggen der paarden”.

Heb je een lichamelijke of verstandelijke beperking,  communicatieproblemen of gewoon een rugzakje, je kunt altijd proberen of paardrijden iets voor je is. Er is altijd wel een les die bij je past, alles is te overleggen.

De doelstelling van manege de Boerskotten is zorg te bieden aan mensen met een beperking in hun ontwikkeling en/of gedrag. Wij vinden het belangrijk om te kijken naar de behoeften, wensen en mogelijkheden van onze cliënten/ruiters. Hiermee geven we aan iedereen de mogelijkheid om zichzelf te ontdekken en verder te ontwikkelen. Manege de Boerskotten biedt nuttige, zinvolle én leuke dagbesteding en paardrijlessen, aangepast aan jouw mogelijkheden.

We zijn geslaagd als jij je gehoord en begrepen voelt en vooral als je zin hebt om weer terug te komen!

Wanneer je een gratis proefles wilt aanvragen kun je onderstaand formulier invullen.

Naam contactpersoon : *
E-mail : *
Telefoonnummer : 
Naam ruiter : *
Voorkeursdag : 
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag*
Opmerking :